Microsoft draait Outlook Express nog even niet de nek om

Hotmail - Klik voor grotere versie

Blijkbaar heeft Microsoft de nodige reacties binnen gehad van gebruikers die liever (nog?) niet van Outlook Express naar Windows Live Mail willen. Ze hebben namelijk besloten om de omschakeling in Hotmail naar het nieuwe, Microsoft eigen, DeltaSync protocol uit te stellen. Dus ook na 30 juni a.s. zou het nog moeten werken.
Maar, hoe lang daarna dat nog het geval zal zijn, daar doet Microsoft op dit moment nog geen uitspraken over.
Dus toch een moment om te beslissen wat je gaat doen: overstappen naar een gratis e-mail provider die je niet zo aan banden legt met eigen protocollen die alleen door de eigen applicaties ondersteund worden (neem bijvoorbeeld Google Mail) óf zo snel mogelijk overstappen naar Windows Live Mail.
Zie dit bericht voor uitleg bij die overstap.