Google indexeert razendsnel

 Gepubliceerd door om 20:28  Internet
mei 072008
 
Google Index - Klik voor grotere versie

Jeetje, dat is snel. Vandaag tegen het einde van de ochtend heb ik een paar foto’s die ik in Second Life gemaakt had van de vergaderruimte van het Alfa-college op Flickr gezet en nu, ongeveer 8 uur laten duiken die al op in de zoekresultaten van Google.

Dat is snel.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Google indexeert razendsnel”

Reacties (2)
  1. Het viel mij inderdaad ook al op. Ik zag 2 mei een post online komen, 2 uur later keek ik op google en toen kwam ie al in de zoekresulaten. Iets veranderd…?

  2. 2 of 3 uur voor blogposts is geen uitzondering, het lijkt wel of de index voor de gewone zoekmachine veel leent uit blogsearch.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.