Alweer een Google PageRank update!

PR4 - Klik voor grotere versie

Ik wordt er een beetje moe van. Google heeft weer een PageRank update uitgevoerd. Stond ik de eerste paar jaar stabiel op een PR van 5, na de duikeling naar een PR van 3 vorig jaar oktober, de terugkeer naar een PR van 5 afgelopen januari, zie ik dat er nou een PR van 4 staat.

Belangrijkste verandering: in januari stond te teller voor backlinks in Google op 1820 en nu nog maar op 888. Heeft er weer iemand bij Google aan de database gezeten? Vast iemand die bij de Nederlandse belastingdienst gewerkt heeft.

0 0 stemmen
Bericht waardering
7 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
WoW!ter
14 jaren geleden

Bedankt voor de tip, ik had het nog niet opgemerkt maar mijnheer Page was mij dit keer wel gunstig gezind.

Karin Winters
14 jaren geleden

1 maart complimentendag. Het maakt mij niet uit waar je gerankt wordt, jouw weblog is TOP, leerzaam en lekker leesbaar, mis geen dag.

HV
HV
14 jaren geleden

Verander Ik wordt even in Ik word a.u.b.

Pierre
14 jaren geleden

@HV Wordt mijn PR dan weer 5 als ik dat doe?

google watching you
google watching you
14 jaren geleden

En nog zijn ze bezig met de update,pr schommeld tussen 0,3,5,en 7 en weer terug het lijkt wel de lotto ik durf hier nog niet eens meer mijn naam, site en nog wat te plaatsen maar als ik op internet zie dat er topdirectorys en andere sites zakken van een pagerank9 naar een 5 dan weet je t wel
Google afstraffing is begonnen hopen dat ze ons sparen en nu ff een mailadres verzinnen!

Pierre
14 jaren geleden

Tja, ik kan niet zoveel met de "afstraffen" verhalen. Dit is gewoon een weblog met alleen Adsense advertenties en geen gekke zaken zoals het verkopen van links of het proberen om de tuin te leiden van Google.

bibman
14 jaren geleden

ik volg dit PR-verhaal maar half dus de invloed van dt-fouten kan ik moeilijk inschatten ;)

zelf ging ik van vijf naar vier eind vorig jaar, ik vermoed dat de nieuwe update weinig zal veranderen.