0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
16 jaren geleden

Na het Wiimote smartboard heb ik het weblog meteen in de RSS reader gezet; Ik heb het filmpje dus (gisteren) al gezien.

Het filmpje is ERG indrukwekkend. Wat je met een simpele Wiimote (een IR CCD camera en wat gespecialiseerde beeldverwerkingshardware) en slimme software allemaal niet kan doen!

Pierre
16 jaren geleden

Ah, die link naar zijn blog had ik niet eens gezien. Die staat helemaal onder aan de pagina waar ik de projecten pagina die op zijn beurt weer geen RSS-feed heeft.
Ha, bleef ik voortaan nog beter op de hoogte. :-)
Overigens, dit is zo’n post waarvan ik absoluut niet verwacht dat ik de eerste of enige ben, maar die ik gewoon wil plaatsen om die over een jaar of zo weer terug te lezen en te kijken of de producten dan ook al te koop zijn of zo.

Kaj
Kaj
16 jaren geleden

Je kan iets maken, wat niet altijd zin heeft naar mijn idee. Want er is ook al gratis software waarmee je de computer met je hoofd kan besturen. Canera mouse werkt met een webcam en dan kan je ook de computer besturen met je hoofd.
http://www.kajrietberg.nl/?p=279 ]

Tom
Tom
16 jaren geleden

@Kaj,

Nee, cameramouse.org is een applicatie waar je net iets anders mee kan. Nuttig, zeker, maar met de Wiimote kun je net even iets anders meten, namelijk je positie (links/rechts, voor/achter, kijkhoek) tov het scherm.

Met die informatie kun je een echt "VR" gevoel krijgen, zie filmpje.