Creatief met een Wiimote #2

 Gepubliceerd door om 19:40  Hardware
dec 222007
 


Johnny Chung Lee heeft nog geen genoeg van het spelen met de Wii. Na de vingerbesturing en het digitaal schoolbord (zie ook dit bericht) heeft hij nu een combinatie samengesteld waarbij hij zijn computer met zijn hoofd bestuurt. Schitterend! Bied die man een contract aan en breng dit spul op de markt!

dec 222007
 
Impuls Digitaal

Het lijkt er op dat dit zo’n project wordt dat nooit af gaat zijn, maar voor nu vind ik het even genoeg. Als onderdeel van de projecten die in het kader van Impuls Digitaal worden uitgevoerd had ik toegezegd een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden die er zijn om ondertiteling toe te voegen aan video. Daarbij zou ik dan met name ook naar de verschillende online /web 2.0 opties kijken.
Nou dat heb ik geweten. Het stroomschema hierboven (als je er op klikt krijg je een grotere versie te zien) laat zien wat er aan mogelijkheden, opties, conversies en keuzes was. Ik heb vier soorten afspelers (Windows Media Player, Quicktime Player, FLV player, DivX webPlayer) en vier vijf online diensten (dotSUB, Google Video, VCASMO, YouTube, Overstream) bekeken. Lees verder….