Nieuwe Google layout

 Gepubliceerd door om 09:16  Internet
dec 112007
 
Google - Klik voor grotere versie

Google heeft de layout van zijn zoekpagina aangepast. De keuzes voor waar je wilt zoeken is verschoven naar boven. Vervelend want nu doet mijn Greasemonkey script waarmee in mijn rijtje meteen het zoeken in blogs te zien was het niet meer. Google if it ain’t broken, don’t fix it!
[update] Oeps, verkeerde afbeelding, fixed it ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Google layout  Tags:
dec 112007
 
ebay - Klik voor grotere versie
“So I spent who knows how many hours of my life trying to get ‘Guitar Hero’ for the Nintendo Wii for my 15 year old son who has been begging for it since he was born (well not really but he’s wanted it for awhile). So after waiting in lines and going into every game store in the city over the last 2 weeks (practically being laughed at when I asked for guitar hero 3) I finally got lucky and got one at EB Games.”

(bron)

Zo begon de beschrijving bij een toch wel aparte eBay veiling (let op! de veiling is op het moment afgelopen en zal dus binnenkort verdwijnen van de site).
Een vader verteld dat hij met veel moeite het spel Guitar Hero III voor zijn zoon te pakken heeft weten te krijgen als geschenk voor kerst. Maar dan betrapt hij zijn, toch al niet altijd heel lieve, zoon bij thuiskomst terwijl hij wiet aan het roken is met zijn vriendjes.
Wat doet vader (behalve op hem schelden)? Hij zet het kado in eBay en laat zijn zoon de uitdraai van de veiling zien. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor eBay als opvoedkundig discussieplatform  Tags:
dec 112007
 
Wilfred Rubens - Klik voor grotere versie

Wilfred Rubens verzorgt vanochtend een gastcollege over social software in het onderwijs. Dat doet hij online en omdat het niet mogelijk was om dat live te doen heeft hij het gastcollege vooraf opgenomen en op Zentation gezet.
Heel handig is dat hij de presentatie daar niet in één stuk heeft neergezet, maar dat hij hem naar de verschillende onderdelen heeft opgeknipt:
* Mag ik me even voorstellen? (2 minuten en 5 seconden)
* Inleiding social software in het onderwijs (14 minuten en 24 seconden)
* Weblogs in het onderwijs (6 minuten en 40 seconden)
* Wiki’s in het onderwijs (9 minuten en 37 seconden)
* Social networking sites in het onderwijs (8 minuten en 28 seconden, het geluid is de eerste twee minuten minder goed)

Op zijn weblog heeft Wilfred nog een aantal aanvullende bronnen staan bij het gastcollege. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Online college social software in het onderwijs  Tags: