Snap ik heb je!

Snap - Klik voor grotere versie
Snap.com will launch the Snap Shots Ad Network Monday at Ad:Tech, a new program that allows advertisers and ad networks to deliver context-based ads to Snap Shots users.”

(bron)

Ik was al geen fan van Snap.com (zie “Please NO SNAP!” en “Please NO SNAP! #2“) maar nu maken ze de vooroordelen tegen dit soort diensten nog meer waar: ze gaan advertenties introduceren in hun popups.
In het bericht bij Techcrunch nog geen woord over een mogelijkheid voor de site-eigenaren om te delen in de opbrengsten. Ik mag toch hopen dat ze dat in ieder geval wél doen want hiermee is de pop-up advertentie in één klap weer terug.
Ik kon overigens geen screenshot maken van een “live” advertentie bij Techcrunch want toen ik de link (eerste alinea in hun bericht) met Internet Explorer 6 uitprobeerde (hier in Firefox heb ik Snap gedisabled) kreeg ik de advertentie (nog) niet te zien. Het zou kunnen dat ze een IP-check uitvoeren en de advertentie alleen in de VS laten zien.

Als je Snap gebruikt op je website of weblog kan ik je dus nog meer dan voorheen van harte aanbevelen er mee te stoppen!