nov 042007
 

Aflevering 4 van jaargang 3 van de EduKast staat online. Vandaag aandacht voor digitaal papier, het digitaliseren van colleges en DiDo.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Aflevering 304 van de EduKast staat online”

Reacties (1)
 1. Hoi Pierre,

  Ik heb weer naar een gedeelte van je edukast geluisterd.

  En dat is nu precies waar mijn vraag over gaat. Het antwoord weet ik zelf ook (nog) niet….wat is handig?

  Vaak wil ik een gedeelte uit je edukast luisteren en niet de complete edukast. Ook zit ik niet te wachten op de muziek die je er in verwerkt (niet negatief bedoeld maar zo ervaar ik het nu eenmaal). Het lastige is nu door zelf te "skippen" in de edukast op zoek gaan naar de stukken die je wel wilt luisteren.

  Zou hier iets op te vinden zijn?
  Edukast opknippen in delen? Index mogelijkheid?

  Of ben ik nu de enige die zoiets vraagt?

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.