Ik ben geen webguru

 Gepubliceerd door om 16:23  Persoonlijk
dec 202006
 
guru

In mijn referrerlogs kom ik af en toe hele grappige verwijzingen tegen. Zoals vandaag een aantal hits vanuit het forum van MacMinds naar aanleiding van een post getiteld [gezocht] interessante WEB spreker-goeroe-persoon. Toch wel grappig als er zo online over je gepraat wordt. Ik snap dat het label “webguru” negatief is (kan ik me iets bij voorstellen) en het is blijkbaar ook geen pré als je op Speakers Academy staat (sta ik niet, daarom ben ik sowieso goedkoper).
Ik zal de discussie volgen, eens kijken of het nog suggesties oplevert van sprekers die ik nog niet ken, weet ik tenminste wie ik zeker nog eens wil horen (en wie niet).

Mooi!

 Gepubliceerd door om 11:11  Algemeen
dec 202006
 

Dat was de titel van de mail waarmee ik de link naar dit filmpje doorgestuurd kreeg. En dat was ook zo. Daarom plaats ik hem hier ook even:

Erg offtopic, maar wel mooi.

Nieuwe blogger is niet langer bèta

 Gepubliceerd door om 06:49  Internet
dec 202006
 
“The new version of Blogger in beta is dead! Long live the new version of Blogger!
(P.S. The old version of Blogger is not dead, but it would like to retire for a little while… maybe go to Hawaii or play World of Warcraft all day? It begs you to let it play World of Warcraft all day.)”

(bron)

Ik heb inmiddels de nodige ervaring met het herstellen, backuppen, verplaatsen, repareren, tweaken, bugfixen van mijn weblog. Maar ik heb sinds juni 2000 een Blogger-account en kan het nog steeds als dé no-worries oplossing voor bloggers die alleen aan bloggen willen denken aanbevelen.

Kettingbrood

 Gepubliceerd door om 06:29  Persoonlijk
dec 202006
 

Dit weblog staat niet bekend om zijn strikte zakelijke toon. Dus als ik gevraagd wordt vijf dingen te vertellen die jullie nog niet van mij wisten, dan zou dat geen probleem moeten zijn.
Nou vooruit, ééntje dan:

Herman het vriendschapsbrood (of cake), kettingbrieven, piramidespellen, de Postcodeloterij, virtueel tikkertje, de nationale omkatdag, zijn allemaal dingen waar ik nog nooit aan mee gedaan heb en niet aan mee zal doen.