Kettingbrood

 Gepubliceerd door om 06:29  Persoonlijk
dec 202006
 

Dit weblog staat niet bekend om zijn strikte zakelijke toon. Dus als ik gevraagd wordt vijf dingen te vertellen die jullie nog niet van mij wisten, dan zou dat geen probleem moeten zijn.
Nou vooruit, ééntje dan:

Herman het vriendschapsbrood (of cake), kettingbrieven, piramidespellen, de Postcodeloterij, virtueel tikkertje, de nationale omkatdag, zijn allemaal dingen waar ik nog nooit aan mee gedaan heb en niet aan mee zal doen.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Ik was er al bang voor en respecteer je keuze uiteraard! Wel loop je nu een unieke kans mis om te volgen hoe snel een netwerk zich kan uitbreiden. Het verschil met een pyramidespel is dat hier niets mee te verliezen valt. Te winnen wel, want je komt opeens heel andere dingen te weten:-) Stel dat je wel meegedaan zou hebben, aan welke 5 mensen zou je dan het stokje hebben doorgegeven?

Jeroen vB
13 jaren geleden

Ik vind het wel een leuk idee. Alleen jammer dat er meteen 5 mensen als volgende worden aangewezen. Dan krijg je al snel het idee van een kettingbrief of piramidespel. Dan breng je het als een "ik geef de pen door aan".

Ik mis overigens bij de berichten wel de bedreigingen. In de trand van de server van de laaste blogger die dit bericht negeerde viel daags na het bericht uit o.i.d. ;)

Pierre
13 jaren geleden

Oh, daar heb ik mijn problemen met Servage dus aan te danken! ;-)

3
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x