Nieuwe blogger is niet langer bèta

 Gepubliceerd door om 06:49  Internet
dec 202006
 
“The new version of Blogger in beta is dead! Long live the new version of Blogger!
(P.S. The old version of Blogger is not dead, but it would like to retire for a little while… maybe go to Hawaii or play World of Warcraft all day? It begs you to let it play World of Warcraft all day.)”

(bron)

Ik heb inmiddels de nodige ervaring met het herstellen, backuppen, verplaatsen, repareren, tweaken, bugfixen van mijn weblog. Maar ik heb sinds juni 2000 een Blogger-account en kan het nog steeds als dé no-worries oplossing voor bloggers die alleen aan bloggen willen denken aanbevelen.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Nieuwe blogger is niet langer bèta”

Reacties (2)
  1. @Pierre,

    Ik heb mijn blog al weer een tijdje geleden overgezet, en ik kan je verzekeren: de nieuwe versie werkt net zo zorgeloos als de oude!

  2. I second that! (ja, dit is een Me2 posting) ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.