Ik ben geen webguru

 Gepubliceerd door om 16:23  Persoonlijk
dec 202006
 
guru

In mijn referrerlogs kom ik af en toe hele grappige verwijzingen tegen. Zoals vandaag een aantal hits vanuit het forum van MacMinds naar aanleiding van een post getiteld [gezocht] interessante WEB spreker-goeroe-persoon. Toch wel grappig als er zo online over je gepraat wordt. Ik snap dat het label “webguru” negatief is (kan ik me iets bij voorstellen) en het is blijkbaar ook geen pré als je op Speakers Academy staat (sta ik niet, daarom ben ik sowieso goedkoper).
Ik zal de discussie volgen, eens kijken of het nog suggesties oplevert van sprekers die ik nog niet ken, weet ik tenminste wie ik zeker nog eens wil horen (en wie niet).

Deel dit bericht:

  5 reacties aan “Ik ben geen webguru”

Reacties (5)
 1. Graag gedaan hoor!

  Je weet maar nooit of het iets oplevert maar ik dacht deze persoon te kunnen helpen met een verwijzing naar jou. Het Guru niet verkeerd opvatten hoor ;-)
  Groeten een mysterieuze fan

 2. Nee hoor, ik neem aan dat mijn knipoog in de post overduidelijk is. :-)

 3. p.s. ik hou het draadje wel in de gaten, maar moet (dacht ik) registreren om daar te kunnen reageren, en dat is me net teveel werk.

 4. Tsja en daarmee is de waarde van een smiley weer bewezen ;-)
  Je moet inderdaad daar registreren voordat je kan reageren. Het is overigens een erggg goede apple site.

  Groeten,

  Bram ;-)

 5. jaja, daar is ie weer!! En jij bent er ook nog, zie ik. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.