World of Warcraft – South Park Edition

Ik hou niet van South Park (veel te flauw), had wel gehoord dat ze iets met World of Warcraft gedaan hadden, maar wist niet dat de video op YouTube gezet was. En hij is echt schitterend!
Met dank aan Bright voor de tip! De andere WoW-film waar het Bright-bericht naar verwijst heb ik overigens niet afgekeken, die moeder die aan het vertellen is dat haar zoon gaten in de muur slaat en verslaafd is aan WoW was een beetje té erg. Sleur hem dan achter die computer vandaan zeg!

[Update 28 oktober 2006] Na de overname door Google is YouTube een stuk braver geworden. De video is dan ook inmiddels (op verzoek van de auteursrechthebbenden) niet meer beschikbaar. Gebruik je Firefox en wil je om dit soort redenen ook lokale kopieën van filmpjes op o.a. YouTube kunnen maken, dan kan ik je deze plugin aanraden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jeroen v B
Jeroen v B
14 jaren geleden

Leuke parodie.
Toevallig laatst een presentatie van Wim Veen gezien waarin een filmpje van WOW werd getoond en hij vertelde hoeveel kinderen hiervan konden leren.

Ik had bij het leren samenwerken toch wel een iets ander beeld voor ogen…