Who’s Johnny?

technorati - Klik voor grotere versie

Ik moest meteen denken aan die clip van El DeBarge over Johnny uit Short Circuit die je (hoe kan het ook anders) op hét gespreksonderwerp van de dag kunt vinden. De Jonny die het klaarspeelde om samen met zakgeld toch nog een plekje in de Buzz-top 6 van Technorati heeft daar echter helemaal niets mee te maken.
En daarmee is dit net zo’n zinloze post geworden als 90% van de andere posts op een heleboel websites/blogs over dat onderwerp waar ik maar niet ga schrijven.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
14 jaren geleden

Ik vind dat je er best over zou mogen schrijven en dat dat zeker niet zinloos is wanneer je vertelt wát jij ervan denkt: is het een gunstige ontwikkeling voor het onderwijs of is het iets waar we ons meer en meer zorgen over moeten maken? Gewoon elkaar napraten wat heel veel andere weblogs gedaan hebben is inderdaad zinloos, vandaar mijn titel "copy and paste". Misschien bewaar je je mening voor de eerstvolgende edukast, maar dan moeten we 2 weken wachten:-) We me opvalt is dat niemand praat over de overeenkomst met Sony en Warner, terwijl dat toch ook gevolgen heeft. Zou dan niemand de moeite nemen om de press releases van Google in de gaten te houden en zich beperken tot napraten?

Edwin
14 jaren geleden

Willem,

Ik ga steeds meer geloven dat Carr gelijk heeft

http://zbdigitaal.blogspot.com/2006/0

Willem
14 jaren geleden

@ alle bezoekers,
Het lijkt erop dat Pierre écht niks gaat zeggen over Gootube.
Wie weet hem uit te dagen tot een reactie?

Pierre
14 jaren geleden

LOL, mag ik niet eens meer even rustig nadenken? ;-)
In de tussentijd kun je in mijn FURL-archief bij het onderwerp "online video" al de nodige Gootube gerelateerde berichten vinden.