World of Warcraft – South Park Edition

 Gepubliceerd door om 20:09  Media
okt 102006
 

Ik hou niet van South Park (veel te flauw), had wel gehoord dat ze iets met World of Warcraft gedaan hadden, maar wist niet dat de video op YouTube gezet was. En hij is echt schitterend!
Met dank aan Bright voor de tip! De andere WoW-film waar het Bright-bericht naar verwijst heb ik overigens niet afgekeken, die moeder die aan het vertellen is dat haar zoon gaten in de muur slaat en verslaafd is aan WoW was een beetje té erg. Sleur hem dan achter die computer vandaan zeg!

[Update 28 oktober 2006] Na de overname door Google is YouTube een stuk braver geworden. De video is dan ook inmiddels (op verzoek van de auteursrechthebbenden) niet meer beschikbaar. Gebruik je Firefox en wil je om dit soort redenen ook lokale kopieën van filmpjes op o.a. YouTube kunnen maken, dan kan ik je deze plugin aanraden.

Who’s Johnny?

 Gepubliceerd door om 06:59  Media
okt 102006
 
technorati - Klik voor grotere versie

Ik moest meteen denken aan die clip van El DeBarge over Johnny uit Short Circuit die je (hoe kan het ook anders) op hét gespreksonderwerp van de dag kunt vinden. De Jonny die het klaarspeelde om samen met zakgeld toch nog een plekje in de Buzz-top 6 van Technorati heeft daar echter helemaal niets mee te maken.
En daarmee is dit net zo’n zinloze post geworden als 90% van de andere posts op een heleboel websites/blogs over dat onderwerp waar ik maar niet ga schrijven.