GPS tussen je oren

 Gepubliceerd door om 23:40  Tools
feb 052006
 

Hij staat op het moment nog niet in het VARA Media-Archief, maar wel al op Uitzending Gemist: de aflevering van Nieuwslicht van afgelopen vrijdag 3 februari 2006. Het item waar het om gaat begint na 25 minuten en 40 seconden in de uitzending en loopt tot 31 minuten en 21 seconden (de Virtuele Snijmachine verslikt zich in de link naar de stream). Menno gaat naar Japan waar ze hem met een koptelefoon op laten lopen. Die koptelefoon geeft geen muziek door, maar beïnvloedt via een zwak stroompje je evenwichtsorgaan. Daardoor konden ze mensen naar links en rechts laten lopen. Vooral de eerste genoemde toepassingsmogelijkheid was geniaal: ten behoeve van je routeplanner! Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor GPS tussen je oren  Tags:

Pyromaan

 Gepubliceerd door om 23:07  Persoonlijk
feb 052006
 
“In de Deurnese wijk Heiakker hebben afgelopen weekend twee autobranden plaatsgevonden.
Vrijdagnacht ging er aan de Hork een geparkeerde auto in vlammen op. Een tweede auto raakte door de brand ernstig beschadigd.
Zondagochtend woedde er brand in een huis aan de Stikker. Uit onderzoek bleek dat de brand was begonnen in een auto die geparkeerd stond onder een carport naast de woning. De bewoners van het huis, een man en vrouw van allebei 61 jaar, ontkwamen aan het vuur met lichte brandwonden en problemen met hun luchtwegen.
In 2005 vonden er in Deurne 24 brandstichtingen plaats. Dit jaar zijn er dat al acht. De politie vermoedt dat er in Deurne een pyromaan actief is.”

(bron)

Dit is wel erg dicht bij.

 Reacties uitgeschakeld voor Pyromaan  Tags: