Opera opgekocht door Microsoft?

 Gepubliceerd door om 15:32  Internet
dec 232005
 
“Als het waar is zal menigeen zijn flame-repertoire geheel moeten reviseren: Microsoft zou Opera opgekocht hebben. Een medewerker van de softwaregigant wist aan CoolTechZone te vertellen dat niet Google, maar Microsoft het winnende bod op de Noorse browserbouwer heeft uitgebracht. De overname is volgens de site ‘zo goed als rond’. De Opera-directie, die eerder nog van niets zei te weten toen Googles interesse de pers haalde, heeft nog niet laten weten dat ze ook deze keer in het duister tasten. CoolTechZone beweert dat Microsoft ‘in de zeer nabije toekomst’ met een verklaring zal komen”

(bron)

Jemig. Weet werkelijk waar niet wat ik hier van moet vinden. Opera is een technisch prima browser, die ook op andere platformen goede ondersteuning biedt. Met de marketingkracht van Microsoft erachter zou dat een prima boost kunen krijgen. Maar Microsoft staat niet bekend om hun aandacht voor brede ondersteuning van andere besturingssystemen, dus helemaal uitgesloten dat die andere versies dan de nek om gedraaid worden. En het kan natuurlijk ook gewoon een broodje aap zijn…
[20:48] Tweakers zegt inmiddels dat het niet meer dan een gerucht was…

 Reacties uitgeschakeld voor Opera opgekocht door Microsoft?  Tags:

Digital Story Telling met podcasts

 Gepubliceerd door om 08:48  Edupodcast
dec 232005
 
t Ronde Nieuws - Klik voor grotere versie

De Montessorischool’t Ronde uit Leusden is aan de slag gegaan met pocasts gemaakt door leerlingen. Gemaakt op een Apple, dus meteen in ‘enhanced vorm’ via iTunes beschikbaar.
Mooi. Alleen hoop ik dat het project ook blijft nadat de enthousiaste LIO die het nu trekt weer weg is. De website van de school ziet er namelijk een stuk minder actueel uit. Dat doet vermoeden dat er geen organisatie is waar dit in opgenomen kan worden. En dat zou jammer zijn, want de leerlingen klinken enthousiast genoeg.