Digital Story Telling met podcasts

t Ronde Nieuws - Klik voor grotere versie

De Montessorischool’t Ronde uit Leusden is aan de slag gegaan met pocasts gemaakt door leerlingen. Gemaakt op een Apple, dus meteen in ‘enhanced vorm’ via iTunes beschikbaar.
Mooi. Alleen hoop ik dat het project ook blijft nadat de enthousiaste LIO die het nu trekt weer weg is. De website van de school ziet er namelijk een stuk minder actueel uit. Dat doet vermoeden dat er geen organisatie is waar dit in opgenomen kan worden. En dat zou jammer zijn, want de leerlingen klinken enthousiast genoeg.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
José van Duijvenvoorde
15 jaren geleden

Beste Pierre,

Leuk om dit bericht te lezen. Gezien het feit dat ik dit project mede onderneem als zijnde een ADE zal ik er zeker zorg voor dragen dat het project ook na mijn vertrek de mogelijkheden krijgt om door te groeien.

Groeten,
José

Pierre
15 jaren geleden

Hoi José,

Ik denk dat er veel mensen zijn die graag meer horen over wat daar bij komt kijken om de organisatie binnen een school zo te krijgen dat dat dan ook kan doorgroeien.

ADE = Apple Distinguished Educator neem ik aan?
Ik kom uit een volledig Windows-omgeving. Heb jij enig zicht op de omvang van het Apple-gebruik in het onderwijs in Nederland?

José van Duijvenvoorde
José van Duijvenvoorde
15 jaren geleden

Dag Pierre,

ADE = idd Apple Distinguished Educator en sinds enige tijd draag ik deze titel.
Er komt zeker het een en ander te pas als het gaat om de organisatie die nodig is om dit te realiseren.
Binnenkort start ik een aantal seminars & cursussen voor Apple waar het een en ander uitgelegd wordt.

Voor meer uitleg nodig ik je uit om mij te mailen.

Groet,
José