Opera opgekocht door Microsoft?

“Als het waar is zal menigeen zijn flame-repertoire geheel moeten reviseren: Microsoft zou Opera opgekocht hebben. Een medewerker van de softwaregigant wist aan CoolTechZone te vertellen dat niet Google, maar Microsoft het winnende bod op de Noorse browserbouwer heeft uitgebracht. De overname is volgens de site ‘zo goed als rond’. De Opera-directie, die eerder nog van niets zei te weten toen Googles interesse de pers haalde, heeft nog niet laten weten dat ze ook deze keer in het duister tasten. CoolTechZone beweert dat Microsoft ‘in de zeer nabije toekomst’ met een verklaring zal komen”

(bron)

Jemig. Weet werkelijk waar niet wat ik hier van moet vinden. Opera is een technisch prima browser, die ook op andere platformen goede ondersteuning biedt. Met de marketingkracht van Microsoft erachter zou dat een prima boost kunen krijgen. Maar Microsoft staat niet bekend om hun aandacht voor brede ondersteuning van andere besturingssystemen, dus helemaal uitgesloten dat die andere versies dan de nek om gedraaid worden. En het kan natuurlijk ook gewoon een broodje aap zijn…
[20:48] Tweakers zegt inmiddels dat het niet meer dan een gerucht was…