Kenniscirkel bijeenkomst ‘Social Software’

Ik was niet bij Blognomics, ook niet bij Les Blogs, maar ga vanmiddag wél naar de bijeenkomst van de Kenniscirkel over ‘Social Software’. Frank Janssen, Maarten Sikkema (Macaw) en Ton Zijlstra verzorgen de inleidingen. Ik begreep van Ton dat ook Hans Mestrum en Marco Derksen er zullen zijn. Kan ik eindelijk eens / toch nog een paar business bloggers in levende lijve ontmoeten. Ik zag mijn kans daarop tijdens de volgende Businessblogmeeting op 23 juni in rook opgaan omdat ik dan de hele week in Sheffield zit.

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
15 jaren geleden

Ik zal er ook zijn. En … ik verheug me er op (net als jij).

Pierre
15 jaren geleden

Krijg ik eindelijk te zien wie er achter dat fototoestel schuil gaat ;-)

Hans
15 jaren geleden

Ik was er wel en toch weer niet…Effecten van Les Blogs. Elkaar niet gesproken, niet gezien, geen handen geschud. Jammer. Maar we zien elkaar vast op Blogwalk!

Pierre
15 jaren geleden

In Mechelen volgende maand ben ik er bij! :-)