apr 272005
 

Ik was niet bij Blognomics, ook niet bij Les Blogs, maar ga vanmiddag wél naar de bijeenkomst van de Kenniscirkel over ‘Social Software’. Frank Janssen, Maarten Sikkema (Macaw) en Ton Zijlstra verzorgen de inleidingen. Ik begreep van Ton dat ook Hans Mestrum en Marco Derksen er zullen zijn. Kan ik eindelijk eens / toch nog een paar business bloggers in levende lijve ontmoeten. Ik zag mijn kans daarop tijdens de volgende Businessblogmeeting op 23 juni in rook opgaan omdat ik dan de hele week in Sheffield zit.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Kenniscirkel bijeenkomst ‘Social Software’”

Reacties (4)
  1. Ik zal er ook zijn. En … ik verheug me er op (net als jij).

  2. Krijg ik eindelijk te zien wie er achter dat fototoestel schuil gaat ;-)

  3. Ik was er wel en toch weer niet…Effecten van Les Blogs. Elkaar niet gesproken, niet gezien, geen handen geschud. Jammer. Maar we zien elkaar vast op Blogwalk!

  4. In Mechelen volgende maand ben ik er bij! :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.