De KlikoTrekker

 Gepubliceerd door om 20:23  Tools
jan 042005
 
“It’s commonly accepted that the Dutch, despite their many achievements in legalized prostitution and hippie tourism, have been held back from total world domination due to their extremely long driveways, which wear down the nation’s young husbands as they trek two or three miles each morning to place out their garbage cans for collection.”

(bron)

Ben je net gewend aan warmhoudplaatjes aan de USB-poort, komt Gizmodo met de ultieme gadget: de Klikotrekker. Overigens denk ik dat de auteur van het bericht bij Gizmodo in de war is met de melkemmers die dagelijks aan de straat moesten worden gezet. Hier in Deurne halen ze de kliko’s maar één keer per week op.
Ik heb een trekhaak achter de auto, zou je hier mee de openbare weg op mogen en dan met of zonder nummerplaat? ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor De KlikoTrekker  Tags:

KPN v.s. UPC continued

 Gepubliceerd door om 20:00  Internet
jan 042005
 
“KPN houdt onverkort vast aan het plan om zijn abonnees vanaf 1 februari radio- en tv-programma’s aan te bieden via de netwerken van kabelbedrijven als UPC. Het bedrijf doet een nieuwe zet door "UPC per omgaande informatie over de radio- en tv-programmering te verstrekken. Dat heeft een woordvoerder van het telecomconcern vandaag gezegd.”

(bron)

Dit gaat nog wel even duren. Ik zet geen geld op die streefdatum. Zie ook deze berichten.

 Reacties uitgeschakeld voor KPN v.s. UPC continued  Tags: ,

Klein Duimpje Kinderuitzendbureau

 Gepubliceerd door om 16:09  Algemeen
jan 042005
 

Arbeidsbemiddeling voor kinderen op maat
Is uw bedrijf op zoek naar nieuwe werkkrachten maar vindt u gewone uitzendkrachten eigenlijk veel te duur? Bij Kinderuitzendbureau Klein Duimpje vindt u tal van jonge werkkrachten van 5 tot en met 14 jaar. Uiterst gemotiveerd en leergierig personeel dat hard werkt, nauwelijks klaagt en zich zelden ziek meldt. Maar waarvoor u toch aanmerkelijk lagere loonkosten betaalt.
Nuttig en leerzaam
Of heeft u kinderen die de hele dag voor de TV zitten, zich stierlijk vervelen of kattekwaad uithalen? Via kinderuitzendbureau Klein Duimpje kunt u ze een leuk centje laten bijdragen aan de huishoudportemonnee. Al voor kinderen vanaf 5 jaar hebben wij allerlei nuttige en leerzame functies in de aanbieding. Met als bijkomend voordeel dat uw kinderen alvast wat serieuze werkervaring opdoen voor later.
Perfect match
Klein Duimpje is een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van bedrijven en jonge werkkrachten van 5 tot en met 14 jaar. Wij hechten grote waarde aan een onvoorwaardelijk commitment van onze jeugdige medewerkers. Ook bemiddelen wij graag als partner in wervings- en selectietrajecten van kinderen. Bij Kinderuitzendbureau Klein Duimpje vindt u altijd de perfecte match. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Klein Duimpje Kinderuitzendbureau  Tags: