Klein Duimpje Kinderuitzendbureau

Arbeidsbemiddeling voor kinderen op maat
Is uw bedrijf op zoek naar nieuwe werkkrachten maar vindt u gewone uitzendkrachten eigenlijk veel te duur? Bij Kinderuitzendbureau Klein Duimpje vindt u tal van jonge werkkrachten van 5 tot en met 14 jaar. Uiterst gemotiveerd en leergierig personeel dat hard werkt, nauwelijks klaagt en zich zelden ziek meldt. Maar waarvoor u toch aanmerkelijk lagere loonkosten betaalt.
Nuttig en leerzaam
Of heeft u kinderen die de hele dag voor de TV zitten, zich stierlijk vervelen of kattekwaad uithalen? Via kinderuitzendbureau Klein Duimpje kunt u ze een leuk centje laten bijdragen aan de huishoudportemonnee. Al voor kinderen vanaf 5 jaar hebben wij allerlei nuttige en leerzame functies in de aanbieding. Met als bijkomend voordeel dat uw kinderen alvast wat serieuze werkervaring opdoen voor later.
Perfect match
Klein Duimpje is een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van bedrijven en jonge werkkrachten van 5 tot en met 14 jaar. Wij hechten grote waarde aan een onvoorwaardelijk commitment van onze jeugdige medewerkers. Ook bemiddelen wij graag als partner in wervings- en selectietrajecten van kinderen. Bij Kinderuitzendbureau Klein Duimpje vindt u altijd de perfecte match.

stop kinderarbeid

Ik zat nietsvermoedend met mijn zoontje te wachten todat ‘de wereld is mooi’ zou beginnen op Nederland 3 toen deze reclame voorbij kwam. Op TV wordt niet uitgelegd waar het om gaat, ik neem aan dat een vervolg-reclame later deze week dat wél doet. Er alleen vanuit gaan dat mensen het op internet opzoeken is niet voldoende. Naast alle aandacht voor Azië vond ik dat ze dat ze wel wat extra promotie verdienden.
Dus stuur een SMS of e-mail!

Update: in het kader van ‘oud nieuws‘: deze actie heeft vorig jaar november ook al gelopen. Blijft echter nog steeds belangrijk om als je dat nog niet gedaan hebt een mail of SMS te versturen!