De KlikoTrekker

 Gepubliceerd door om 20:23  Tools
jan 042005
 
“It’s commonly accepted that the Dutch, despite their many achievements in legalized prostitution and hippie tourism, have been held back from total world domination due to their extremely long driveways, which wear down the nation’s young husbands as they trek two or three miles each morning to place out their garbage cans for collection.”

(bron)

Ben je net gewend aan warmhoudplaatjes aan de USB-poort, komt Gizmodo met de ultieme gadget: de Klikotrekker. Overigens denk ik dat de auteur van het bericht bij Gizmodo in de war is met de melkemmers die dagelijks aan de straat moesten worden gezet. Hier in Deurne halen ze de kliko’s maar één keer per week op.
Ik heb een trekhaak achter de auto, zou je hier mee de openbare weg op mogen en dan met of zonder nummerplaat? ;-)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.