Fotoverslag EduExchange 2004

 Gepubliceerd door om 13:13  SURF
dec 092004
 

Er staat nu ook een fotoverslag online. Ik heb mijn fototoestel niet gebruikt, dus geen extra foto’s van mij. Zo te zien ben ik buiten bereik van de fotograaf gebleven, dus geen foto met mij in driedelig zwart ;-) (is toch weer eens wat anders dan een I’m bloggin’it T-shirt)

 Reacties uitgeschakeld voor Fotoverslag EduExchange 2004  Tags:

UNFOLD chatsessie

 Gepubliceerd door om 12:57  Algemeen
dec 092004
 

via de mail ontvangen:

“The UNFOLD project had a significant and successful presence at Online Educa 2004, with with a workshop and several talks and discussion panels being held. In order to build on this, and to make some of the outcomes available to the wider Learning Design community, UNFOLD is holding an online discussion on Thursday December the 16th, 16.00 – 17.00 Central European Time (15.00 – 16.00 UK).”

Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor UNFOLD chatsessie  Tags:

Dik netwerk

 Gepubliceerd door om 12:49  Internet
dec 092004
 

Ik heb zojuist een paar stukken van de presentaties tijdens de SURFnet relatiedagen 2004 zitten meekijken. Ik vrees dat ik niet bij de doelgroep hoor want heel erg kan het me niet boeien. Ik moest aan de rioolvergelijking van Erik Duval denken: het zijn voor mij letterlijk pijpleidingen waar in niet teveel van wil weten, maar waarvan ik wél heel blij ben dat ze er zijn. Maar de discussie over dark fibers en lambdas en zo kan ik niet alleen niet helemaal volgen, maar warm wordt ik er ook niet echt van. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Dik netwerk  Tags:

SURFnet Relatiedagen 2004

 Gepubliceerd door om 10:06  Internet
dec 092004
 

Als je dag 2 van de SURFnet Relatiedagen 2004 nog wilt meemaken, kun je nu online meekijken.
surfnet relatiedagen - Klik voor grotere versie
De ‘pauze’ is overigens net afgelopen en Boudewijn Nederkoorn van SURFnet is aan de introductie begonnen.
Ik begrijp overigens uit de introductie dat ook de verschillende sessies opgenomen zullen worden en online beschikbaar zullen komen.

 Reacties uitgeschakeld voor SURFnet Relatiedagen 2004  Tags:

Boek verkocht!

 Gepubliceerd door om 09:46  Film en Boek
dec 092004
 

Ik keek vandaag bij het aanmaken van een nieuwe link naar Bol.com ook weer eens bij de rapportages waar je kunt zien hoe vaak doorgeklikt is naar boeken. Blijkt dat er een boek verkocht is waar ik niet eens naar gelinkt had: Het Juvenalis Dilemma! (94 cent opbrengst voor mij ;)) Het Juvenalis Dilemma - Dan BrownHet Bernini mysterie Dan Brown
Het is een van de Nederlandse vertalingen van de boeken van Dan Brown. Ik weet dat ik vorige week op het station heel verbaasd keek toen ik het bordje “Nieuwe uitgave van Dan Brown!” zag staan. Het Juvenalis Dilemma en Het Bernini mysterie zijn echter geen nieuwe uitgaven maar gewoon vertalingen van Digital Fortress en Angels & Demons. De volledig afwijkende titels maakten dat niet zo duidelijk als bij The Da Vinci Code die in het Nederlands (inderdaad) gewoon De Da Vinci Code heet.

 Reacties uitgeschakeld voor Boek verkocht!  Tags:

Deception Point – Dan Brown

 Gepubliceerd door om 09:30  Film en Boek
dec 092004
 

Deception Point - Dan Brown Deception Point Afgelopen weekend eindelijk tijd gehad om ook het vierde boek van Dan Brown (het enige dat ik nog niet gelezen had) uit te lezen. De vier uur in de trein terug vanuit Berlijn plus het weekend erna waren voldoende om hem weer bijna in één ruk uit te lezen. Goed boek weer. Geen Robert Langdon maar uiteraard weer een held en heldin die ondanks alles overleven. Overigens vind ik het ook weer niet erg dat er (nog) maar vier boeken zijn. Na deze vier begint de structuur en opbouw wel erg vertrouwd aan te doen. Zoals ik eerder de vergelijking met de Die Hard-films maakte is dat wat mij betreft voor de boeken van Dan Brown ook het geval. Absoluut de moeite waard, maar een deel vijf hoeft van mij niet.
Ik hou me overigens aanbevolen voor wat betreft tips over andere auteurs in dit genre.

Zie ook andere berichten over de boeken van Dan Brown hier op de site.

 Reacties uitgeschakeld voor Deception Point – Dan Brown  Tags: