Deception Point – Dan Brown

 Gepubliceerd door om 09:30  Film en Boek
dec 092004
 

Deception Point - Dan Brown Deception Point Afgelopen weekend eindelijk tijd gehad om ook het vierde boek van Dan Brown (het enige dat ik nog niet gelezen had) uit te lezen. De vier uur in de trein terug vanuit Berlijn plus het weekend erna waren voldoende om hem weer bijna in één ruk uit te lezen. Goed boek weer. Geen Robert Langdon maar uiteraard weer een held en heldin die ondanks alles overleven. Overigens vind ik het ook weer niet erg dat er (nog) maar vier boeken zijn. Na deze vier begint de structuur en opbouw wel erg vertrouwd aan te doen. Zoals ik eerder de vergelijking met de Die Hard-films maakte is dat wat mij betreft voor de boeken van Dan Brown ook het geval. Absoluut de moeite waard, maar een deel vijf hoeft van mij niet.
Ik hou me overigens aanbevolen voor wat betreft tips over andere auteurs in dit genre.

Zie ook andere berichten over de boeken van Dan Brown hier op de site.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.