Boek verkocht!

 Gepubliceerd door om 09:46  Film en Boek
dec 092004
 

Ik keek vandaag bij het aanmaken van een nieuwe link naar Bol.com ook weer eens bij de rapportages waar je kunt zien hoe vaak doorgeklikt is naar boeken. Blijkt dat er een boek verkocht is waar ik niet eens naar gelinkt had: Het Juvenalis Dilemma! (94 cent opbrengst voor mij ;)) Het Juvenalis Dilemma - Dan BrownHet Bernini mysterie Dan Brown
Het is een van de Nederlandse vertalingen van de boeken van Dan Brown. Ik weet dat ik vorige week op het station heel verbaasd keek toen ik het bordje “Nieuwe uitgave van Dan Brown!” zag staan. Het Juvenalis Dilemma en Het Bernini mysterie zijn echter geen nieuwe uitgaven maar gewoon vertalingen van Digital Fortress en Angels & Demons. De volledig afwijkende titels maakten dat niet zo duidelijk als bij The Da Vinci Code die in het Nederlands (inderdaad) gewoon De Da Vinci Code heet.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.