ZigBee is één jaar oud.

 Gepubliceerd door om 22:27  Tools
sep 012004
 

Een jaar geleden kondigde ik de geboorte van ZigBee aan en gaf aan dat we waarschijnlijk nog effe moesten wachten. Ik heb de eerste producten nog niet gezien. We wachten dus nog maar even door.

 Reacties uitgeschakeld voor ZigBee is één jaar oud.  Tags:
sep 012004
 
“Half of all hotel rooms in the United States are now offering broadband to their guests, as chains try to tap into business travelers’ demands for speedy Internet access.”

(bron)

Het is handig en gemakkelijk als het beschikbaar is. Het artikel verteld helaas niet wat de gemiddelde prijs is per 24 uur voor toegang. In het Hyatt in Reston was dat bijvoorbeeld $19,- (ongeveer 16 Euro) voor een dag, maar in Edinburgh rekenden ze 19GBP (ruim 28 Euro) voor diezelfde 24 uur.
De kwaliteit en betrouwbaarheid van de wireless verbinding in het Hyatt viel overigens nog wel tegen. Niet overal in de kamer was het signaal sterk genoeg, maar in de broodjesbar in de lobby weer wel, dus dat scheelde.

 Reacties uitgeschakeld voor De helft van de hotelkamers in de VS heeft breedband  Tags:
sep 012004
 
“De Nederlandstalige versie van Service Pack 2 voor Windows XP is vanaf 6 september te downloaden onder het kopje ‘Downloads’ op de website van Microsoft. Dat heeft het bedrijf vanmiddag bekendgemaakt.”

(bron)

Hebben we er toch maar een maandje langer op hoeven te wachten dan de Engelstaligen op deze wereld. Zo zie je: niet alleen bij het bloggen delven Nederlandstaligen het onderspit ;-)

FontysNet 2000-2003

 Gepubliceerd door om 12:00  Publicatie
sep 012004
 

Co-auteur samen met Gertruud Hoedemakers en Anton Neggers van deze eindrapportage over het programma FontysNet, waarin ICT-gerelateerde projecten, in onderlinge samenhang, zijn uitgevoerd. Online beschikbaar als PDF-bestand.

 Reacties uitgeschakeld voor FontysNet 2000-2003  Tags:

Presentatie tijdens ALTC-2004

 Gepubliceerd door om 12:00  Presentatie
sep 012004
 

Presentatie verzorgd tijdens ALTC-2004 in Exeter met als titel “Getting nations moving: learning technology standards support in the Netherlands and the UK.”
De presentatiebestanden zijn online beschikbaar.

 Reacties uitgeschakeld voor Presentatie tijdens ALTC-2004  Tags: