Naar Glasgow

 Gepubliceerd door om 21:49  Persoonlijk
jul 262004
 

Morgen tot en met vrijdag ben ik weer onderweg. Deze keer naar de CETIS Assessment SIG bijeenkomst in Glasgow. Ik heb geen digitale camera bij me, dus helaas geen foto’s, tenzij ik er van Wilbert of een van de anderen opstuur. Wel een eerste gelegenheid om te testen of het posten via Outlook Express nu goed werkt. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Naar Glasgow  Tags:

Reputatie (van produkten)

 Gepubliceerd door om 11:25  Persoonlijk
jul 262004
 
“Will is ervan overtuigd dat de waarheid over een produkt aan het licht komt door de beoordelingen van verschillende mensen.”

(bron)

Kan ik volledig onderschrijven. Meer dan eens heb ik door het nalezen van de verschillende reacties van producten die ik wilde kopen informatie gekregen over een product dat ik nergens in de officiële documentatie kon vinden. Soms over onhandigheden of dingen die toch niet bleken te werken in de praktijk, maar ook wel tips of bevestigingen van de officiële claims. Lees verder….

HP H6315 en Nokia 9500

 Gepubliceerd door om 08:40  Tools
jul 262004
 
“The h6315, which was co-developed with T-Mobile, operates on a traditional cellular network but can automatically hop over onto a faster Wi-Fi connection when one is available. The device also has a built-in camera and a detachable keyboard and can also act as a cell phone using the GSM cellular network.”

(bron)

Watertanden! En het enige wat daar waarschijnlijk nog tegenop zou kunnen is de Nokia 9500 Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor HP H6315 en Nokia 9500  Tags:

Rhinofly lanceert online videodienst

 Gepubliceerd door om 08:27  Tools
jul 262004
 
“Rhinofly lanceert een eigen online videodienst die is gebaseerd op flash-technologie van Macromedia. Met de TICC AV Publisher kan iedereen snel en eenvoudig video opnemen en afspelen, aldus het webbureau. De opgenomen video is geïntegreerd in de website en kan met behulp van een eenvoudige flash plugin worden bekeken.”

(bron)

De aanpak en de resultaten zoals getoond op de website zien er veelbelovend uit. Het opnemen via flash waarbij je dus alleen een webcam nodig hebt is goed om de drempel te verlagen. De kosten per maand zijn schandalig, dat moet veranderen wil het aanslaan. Leuk is wel dat je het zelf kunt testen. Ik hou me aanbevolen voor e-mailboodschappen op deze manier (mail: Pierre at Gosoftonline.com) :) (oeps typo)

 Reacties uitgeschakeld voor Rhinofly lanceert online videodienst  Tags:

Nieuwe netnummers voor bedrijven…

 Gepubliceerd door om 07:57  Tools
jul 262004
 
“Het ministerie van Economische Zaken lanceert in oktober een nieuw serie netnummers voor bedrijven. Het 088-telefoonnummer is niet gebonden aan een regio. Klanten uit alle delen van het land kunnen bellen naar één nummer, wat voor bedrijven goedkoper is. Dat schijft het Algemeen Dagblad maandag. Voor gewone telefoonnummers verandert er niets.”

(bron)

Wat is dit nou voor een raar verhaal? Ten eerste is dat niet echt nieuw. Bedrijven konden al heel lang een 087-nummer aanvragen. Mijn werkgever doet dat dus al een tijdje. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe netnummers voor bedrijven…  Tags:

Campzone 2004 van start

 Gepubliceerd door om 07:01  Algemeen
jul 262004
 
“‘Computerkamperen’ is populair: in Biddinghuizen zijn 1750 spelletjesfreaks neergestreken. Elf dagen lang doen ze maar één ding: computerspelletjes spelen. Elk type computer en alle spellen staan tot hun beschikking.”

(bron)

Ik beging onlangs de fout om het over ‘nerds‘ te hebben, maar het zijn natuurlijk ‘gamers’. Hoe dan ook, het verhaal is van start, nu.nl heeft er een filmpje (zie de links op deze pagina) van online staan.

 Reacties uitgeschakeld voor Campzone 2004 van start  Tags:

Foto’s via e-mail

 Gepubliceerd door om 00:08  PictureMail
jul 262004
 

Washington - US Capitol - Klik voor grotere versieHet Witte huis - Klik voor grotere versie Na het aanpassen van het script voor het posten via e-mail werkt het inmiddels een stuk beter. Het is nu mogelijk om meerdere foto’s mee te sturen, er wordt gekeken of de bestanden ook wel een juiste extensie hebben om te voorkomen dat er gevaarlijke zaken worden opgestuurd. Ook worden er nu thumbnails gemaakt als de afbeeldingen te groot zijn die dan gelinkt worden aan het origineel. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Foto’s via e-mail  Tags: