Foto’s via e-mail

Washington - US Capitol - Klik voor grotere versieHet Witte huis - Klik voor grotere versie Na het aanpassen van het script voor het posten via e-mail werkt het inmiddels een stuk beter. Het is nu mogelijk om meerdere foto’s mee te sturen, er wordt gekeken of de bestanden ook wel een juiste extensie hebben om te voorkomen dat er gevaarlijke zaken worden opgestuurd. Ook worden er nu thumbnails gemaakt als de afbeeldingen te groot zijn die dan gelinkt worden aan het origineel. Ik wil er eigenlijk nog voor zorgen dat ik de plaats van de afbeeldingen in het bericht kan bepalen. Nu worden de afbeeldingen altijd boven aan het bericht gezet, maar als het er meer dan een paar zijn, is het logischer die niet allemaal op de voorpagina op te nemen. Het toevoegen van een titel bij een plaatje zou sowieso mooier zijn.
In dat geval zou mijn outlook express wel eens een geschikte bloggingtool kunnen worden :)