ADSL populairder dan kabelinternet

“ADSL kan rekenen op hogere waardering dan kabelinternet. Dat blijkt uit onderzoek van de nieuwswebsite WebWereld. Van alle aanbieders van internet via ADSL wordt XS4All door de geënquëteerden het hoogst gewaardeerd. Meer dan de helft van de respondenten heeft al ADSL.”

(bron)

tja, imagoproblemen zijn ernstige problemen. Technisch gezien heeft het lang geduurd voordat mijn ADSL verbinding sneller was dan mijn Chello verbinding al was (niet alleen op papier, maar ook in praktijk). Ook wat betreft downtijd ben ik er niet echt op vooruit gegaan. In plaats van één rekening krijg ik de rekeningen nu gesplitst (KPN + Zonnet).
Het feit dat ik nu een server mag draaien (mocht niet bij Chello) en een vast IP nummer heb, was doorslaggevend. Per saldo ben ik niet negatief over de overstap, maar om nou te zeggen dat het een verschil tussen hemel en hel is, nee dat ook weer niet.
Zie ook het oorspronkelijk bericht op Webwereld.