ADSL populairder dan kabelinternet

 Gepubliceerd door om 11:50  Internet
mei 032004
 
“ADSL kan rekenen op hogere waardering dan kabelinternet. Dat blijkt uit onderzoek van de nieuwswebsite WebWereld. Van alle aanbieders van internet via ADSL wordt XS4All door de geënquëteerden het hoogst gewaardeerd. Meer dan de helft van de respondenten heeft al ADSL.”

(bron)

tja, imagoproblemen zijn ernstige problemen. Technisch gezien heeft het lang geduurd voordat mijn ADSL verbinding sneller was dan mijn Chello verbinding al was (niet alleen op papier, maar ook in praktijk). Ook wat betreft downtijd ben ik er niet echt op vooruit gegaan. In plaats van één rekening krijg ik de rekeningen nu gesplitst (KPN + Zonnet).
Het feit dat ik nu een server mag draaien (mocht niet bij Chello) en een vast IP nummer heb, was doorslaggevend. Per saldo ben ik niet negatief over de overstap, maar om nou te zeggen dat het een verschil tussen hemel en hel is, nee dat ook weer niet.
Zie ook het oorspronkelijk bericht op Webwereld.

 Reacties uitgeschakeld voor ADSL populairder dan kabelinternet  Tags:
mei 032004
 
“Op Iowa State University onderzoeken Michael Bugeja en Daniela Dimitrova, respectievelijk hoogleraar journalistiek en hoogleraar communicatie, de levensduur van internetadressen waar in wetenschappelijk werk naar verwezen wordt.”

(bron)

De onderzoekers komen tot de conclusie dat de betrouwbaarheid van verwijzingen naar internetsites te laag is om daadwerkelijk te gebruiken in wetenschappelijk onderzoek. En dat terwijl de informatie die op internet beschikbaar is, wél voldoende de moeite waard is. Lees verder….