Kijken: 48 videos in 24 uur

48in24

Op dit moment, tot morgenmiddag (vrijdag) 15:00 uur kun je nog meekijken met “48 in 24” waarbij het team van Techsmith 24 uur lang online is en in totaal 48 video’s produceert.

Anders dan voorheen maken ze nu niet 24 maar 48 video’s. En daarnaast zijn het dit keer vooral interviews met een uiteenlopende verzameling van Camtasia gebruikers en medewerkers van Techsmith.

Je kunt de complete lijst vinden op de pagina van de livestream. Je moet hier in Nederland steeds 6 uur optellen bij de aangekondigde tijden. Als je bijna helemaal naar beneden scrolt, dan zie je dat ik ingepland sta om 13:00 uur Nederlandse tijd. Tegen de tijd dus dat ze zo ongeveer dood zijn na bijna 24 uur online. Gelukkig maar, want met zó veel native speakers vrees ik dat ik toch best wel erg Nederlands ga klinken morgen.

Het tempo ligt tamelijk hoog met 2 filmpjes per uur. Het betekent dat ze steeds ongeveer 15 minuten met een gast praten, dan een paar minuten pauze hebben waarin vooraf opgenomen filmpjes getoond worden en dan de volgende gast.

Mooie tip die ik al tegen kwam: Snagit for Google Chrome. Helemaal gratis. Cool! 🙂