Slimmer onderwijs met AI

Het magazine van Npuls ‘Slimmer onderwijs met AI’ helpt docenten en onderwijsprofessionals met praktische tips voor in de klas, interviews met vooraanstaande experts, achtergrondverhalen en inspirerende voorbeelden van AI in het onderwijs. In het magazine komen diverse thema’s aan bod, zoals ‘AI in je onderwijs’, ‘AI en toetsen’ en ‘AI en ethiek’.

Ik was lid van de redactie, wordt in het magazine samen met Kim Schildkamp (UT) geïnterviewd en schreef samen met Bram Enning (HL/Npuls) het nawoord. De redactie bestond verder uit: Willeke Klinker (NLAIC), Erdinc Sacan (ROC Tilburg), Monique Goris (NOLAI), Bertine van Deyzen (SURF), Duuk Baten (SURF), Charlotte Heystek (Npuls) en met een speciale vermelding voor Dominique Campman (Npuls) die zorgde dat alles soepel verliep en we in 3 maanden in 2 talen een magazine hadden om te delen.

🌎 Meer info bij Npuls

🌎 Nederlandstalige versie

🌎 Engeltalige versie