Boek: Onderwijs aan het werk

Het boek ‘Onderwijs aan het werk’ bevat onder meer delen over professionalisering, arbeidsverhoudingen en kennisontwikkeling. Het boek telt 34 hoofdstukken, 530 pagina’s en is een resultaat van het werk van 42 auteurs, waaronder Marijke KralDana UerzJohn SchobbenAndrea Klaeijsen en ikzelf. De redactie bestond uit Marc van der Meer, Frank Cörvers en Ruud van der Aa en is uitgegeven door het CAOP als sluitstuk van de leerstoel Onderwijsarbeidsmarkt. Het boek is als PDF gratis te downloaden via deze link.

0 0 stemmen
Bericht waardering
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x