Oude en nieuwe games om in 2020 te spelen (PC) – #3

Afgelopen dagen kon je al lezen over de spellen die ik afgelopen maand gespeeld heb (blogpost) en de games die ik nu aangeschaft heb (blogpost)  en wil gaan spelen. Natuurlijk komen er in 2020 ook een aantal nieuwe games op PC uit (de PS4 games laat ik even buiten beschouwing, daar kan ik toch niets mee) die ik waarschijnlijk ga aanschaffen en spelen of juist niet. Ik heb daarbij gebruik gemaakt van verschillende “must buy” lijstjes van anderen. Ik ben het daar niet altijd mee eens. Ligt vast aan mij, niet aan de games zelf. Ik richt me daarbij op spellen die de nadruk leggen op single player, een verhaallijn of keuzes voor de speler die de verhaallijn beïnvloeden en grafisch hoogstaande (realistische) graphics.

🎮 Cyberpunk 2077 (CD Project Red – april 2020)
ℹ️ Info  🎬Video:

Een game met Keano Reeves er in moet ik op zijn minst even uitproberen.

🎮 Marvel’s Avengers: A-Day (Square Enix – mei 2020)
ℹ️ Info  🎬Video:

Je zou denken dat dit meteen een hit zou moeten zijn. Maar waar ik bij Cyberpunk 2077 meteen zo iets had van “Yes, Keano”, heb ik hier juist het tegenovergestelde: de Avengers lijken niet op de acteurs in de films en de stemmen kloppen ook niet. Zal wel te duur zijn geweest Maar toch een stevige teleurstelling wat mij betreft. Twijfelgeval.

🎮 Watch Dogs: Legion (Ubisoft – tweede helft 2020)
ℹ️ Info  🎬Video:

Het is even afwachten wanneer deze game daadwerkelijk uitkomt, de releasedatum is uitgesteld naar tweede helft 2020. De trailer is wel een beetje bizar. Geen idee dus nog, het kan heel complex (en dus interessant?) worden, zie bv deze uitleg:

🎮Microsoft Flight Simulator (Microsoft – 2020)
ℹ️ Info  🎬Video:

Tja, wat vind ik van deze game? De beelden zijn natuurlijk prachtig, maar het is een beetje alsof je over Google Earth heen vliegt. Maar dan in een vliegtuig. Een twijfelgeval wat mij betreft.

🎮 Halo 6: Infinite (XBOX Game Studio – 2020)
ℹ️ Info  🎬Video:

Dat ik nog nooit Halo gespeeld hebt zegt waarschijnlijk heel wat. Maar het is nu eenmaal zo. Ik verwacht zelf niet dat dat in 2020 met Halo 6: Infinite gaat veranderen. Al ziet de trailer er interessant uit.

🎮 Death Stranding (Sony – Q2/Q3 2020)
ℹ️ Info  🎬Video:

Telt dit als een nieuwe game of als een oude game? Voor de PS4 bezitters is het al een oude game, maar voor Windows komt hij pas in 2020 uit.

En dan in 2020 toch maar een PlayStation 5 kopen?

Er missen toch nog wel een paar games in deze lijst  omdat ze niet voor PC uit (zullen) komen, terwijl ze er wel interessant uitzien.

🎮 The Last of Us Remastered / Parts 2 (PS4)
ℹ️ Info  🎬Video:

Deel I is niet nieuw, deel II komt in 2020 uit.

🎮 God of War (PS4)
ℹ️ Info  🎬Video:

🎮 Horizon Zero Dawn (PS4)
ℹ️ Info  🎬Video:

Niet nieuw, wel PS4 exclusive.

🎮 UNCHARTED 4: A Thief’s End  / The Lost Legacy (PS4)
ℹ️ Info  🎬Video:

Ook niet nieuw, maar ook PS4 exclusive.

🎮 Ghost of Tsushima (PS4)
ℹ️ Info  🎬Video:

Nou ja, we gaan het zien. En zoals altijd: mocht ik hét spel van 2020, 2019, 2018 volgens jou gemist hebben in mijn overzicht, laat het hieronder weten!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Oude en nieuwe games om in 2020 te spelen (PC) – #3 https://t.co/xf8mHYy45T