Eerste indruk: Call Of Duty Modern Warfare (2019)

Ik ben geen FPS speler. Beetje CS/GO gespeeld en zo, maar de levels die ik daar uitgeprobeerd heb waren vaak wat rondrennen en schieten op alles dat beweegt.
Call of Duty was zo’n spel dat ik nooit zelf gekocht zou hebben. Ik denk niet dat ik €50-€60 voor een “schietspel” zou hebben uitgegeven. Inmiddels heb ik een paar missies (op de gemakkelijkste modus) uitgespeeld en net als bij Shadow of the Tomb Raider geldt: het is grafisch indrukwekkend hoe het spel in elkaar zit.  Veel meer nog dan bij Lara Croft ben je bezig met het om zeep helpen van de “slechteriken”. De missies verschillen onderling qua  opzet, locatie, doel en moeilijkheid.

Ben je niet van plan het zelf te gaan spelen, dan kun je ook nu weer terecht bij theRadBrad.

Dit “uurtje spelen” van part 1 heeft mij overigens heel wat meer dan 1 uur gekost! Maar het geeft wel een goed beeld van de gameplay als een heel ervaren speler aan de controls zit. 😉

Tja, en zelfs “bijlezen” over Call of Duty kost de nodige tijd:

Ik ben op zo’n 45 minuten van het ruim 1 uur en 45 minuten durende overzicht. Tja, het gaat om 16 jaar ontwikkeling. Het geeft een beetje het gevoel dat je kunt hebben als je een tv-serie voor het eerst ziet en dan erachter komt dat er al 16 seizoenen van uitgezonden zijn, er een trouwe groep fans is etc.
Toch wel apart.