Siemens iQ500 i-DOS te koop met korting

Siemens_idosAls het vandaag vrijdag geweest was, dan had ik aan een grapje gedacht. Nu was er wat langer verwarring (ook gezien het vroege tijdstip) en klikte ik wél door naar de Siemens iQ500 i-DOS. Wat was dit apparaat? Had iemand geprobeerd een vreemde variant op MS-DOS en iOS te maken?

Helaas, of gelukkig wellicht, niets van dat alles. De iQ500 is ‘gewoon’ een wasmachine. En i-DOS slaat op het i-Dos Doseersysteem

Dankzij het intelligente i-Dos Doseersysteem hoef je nooit meer zelf te bepalen hoeveel wasmiddel je nodig hebt. De iQ500 heeft een reservoir voor 20 wasbeurten. Vul het reservoir eenmalig en, afhankelijk van het wasprogramma, bepaalt deze Siemens hoeveel wasmiddel hij nodig heeft per wasbeurt.

Ik neem aan dat de advocaten van Apple daar de mogelijkheid tot verwarring minder groot vonden dan dat hij bij mij eerst was.