Quicknotes Bett 2016

20160121_062516Het is de ochtend van dag 2 van de Bett 2016 kwart voor 7 lokale tijd. Gisteren was de eerste hele dag conferentie en tegen de tijd dat ik mijn bed in het hotel weer zag zat het uittypen van alle indrukken, gesprekken en bezoeken aan stands er echt niet meer in.

Dus vanochtend fris achter mijn enorme tafeltje hier in de kamer gekropen om voordat de voor mij tweede en laatste dag (de conferentie gaat nog t/m zaterdag door) gaat beginnen.

Ik tag de berichten met opzet “Quicknotes”, ik heb ongeveer 45 minuten voordat ik aan het ontbijt verwacht wordt en dan gaat het niet lukken om helemaal zoveel achtergrondinformatie bij onderwerpen te zoeken of precies zo afgewogen berichten te schrijven als dat ik zou willen. Het zijn eerste indrukken.

Afgewogen verhalen volgen nog bij SURFnet en op het iXperium weblog en dus via verwijzingen ook hier nog als onderdeel van deze serie. Ik anti-dateer de berichten op 20-1-2016 zodat ze duidelijk herkenbaar zijn als van dag 1 en de berichten naar aanleiding van vandaag zullen vanavond/morgen op vandaag geplaatst worden.

De samenvatting van de 2 dagen is hier te vinden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Quicknotes Bett 2016 https://t.co/l2nxSlALfu