SwiftKey voor iOS nu ook in het Nederlands

2014-11-04 09.49.53Het was even wachten, maar SwiftKey voor iOS 8.x is nu ook voorzien van ondersteuning voor het Nederlands.

Ik heb op mijn iPhone 4S nog niet de stap naar iOS 8 gewaagd, maar op mijn iPad Mini Retina wel al, dus daar kon ik hem testen. Op zich werkt het. Mooi is dat je meerdere talen gelijktijdig en door elkaar kunt gebruiken zonder te moeten omschakelen. Wel ‘voelt’ het wat vreemd in landscape modus. Dan is zelfs de iPad Mini eigenlijk wat groot. Ik merk dat ik de afstand tot de suggesties op een kleiner scherm een stuk prettiger vind.

Ook had ik vanmiddag een tweet getypt met SwiftKey en uiteindelijk was alleen de laatste letter doorgekomen. Ik heb nog niet 8.1 geïnstalleerd en SwiftKey geeft in de release notes aan dat ze aanraden om naar de laatste nieuwe versie van iOS (ze noemen 8.1 niet specifiek overigens) te upgraden. Ik kan dus niet met zekerheid zeggen of dat iets is dat daar dan opgelost is.

Hoe dan ook. Het was dé feature die ik bij Android wel had/heb en niet op iOS. Mooi dat het hier nu ook kan.

 

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

SwiftKey voor iOS nu ook in het Nederlands http://t.co/A1cPS4ojsu

Raymond
7 jaren geleden

Heb je die tweet met Tweetbot proberen te versturen? De input met het Swiftkey toetsenbord wordt bij mij simpelweg niet geregistreerd door Tweetbot (je tikt een tweet en de teller blijft constant op 140 staan) terwijl het bij andere apps (Office apps, Facebook app, andere Twitter apps) wel goed gaat. Mijn iPad zit op iOS 8.1 dus daar ligt het ook niet aan.

trackback

Vervelend hoor. SwiftKey en Tweetbot werken niet goed samen. Levert onbegrijpelijke tweets op. http://t.co/0k7XFQ8qQ1