Handig: Spotify Connect

Spotify Connect Ik weet het, ik weet het, het is een feature die al heel oud is. Maar ik kwam er vandaag pas voor het eerst mee in aanraking, en het onzichtbare gemak ervan verraste me gewoon positief.

Ik heb het over Spotify Connect. Ik had namelijk Spotify ook op de Android stick geïnstalleerd en was daar ook ingelogd (ik heb een betaald abonnement). Vervolgens startte ik Spotify op mijn iPhone op. Ik was in de veronderstelling dat zodra ik daar een muziektrack zou starten, de muziek op mijn TV zou stoppen. Maar niets bleek minder waar.
De iPhone “wist” wat mijn TV aan het afspelen was en liet de track, cover art, voortgang etc. zien van de Spotify client op de Android stick. De Spotify client op de iPhone werd dus naar wens een afstandsbediening voor de Android stick. Maar ik kon er ook voor kiezen om het afspelen voort te zetten op de iPhone. Dan schakelde de muziek dus desnoods midden in een track over tussen de TV en mijn iPhone. Heerlijk als twee apparaten zonder dat je daar iets voor hoeft te doen zo probleemloos met elkaar samen werken.
Spotify_pauze
Helaas is het nog niet overal geïmplementeerd. De destktop cliënt gooit de muziek gewoon op pauze als je op twee plekken de client hebt draaien (zie hierboven). Ben benieuwd of dat nog komt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Handig: Spotify Connect http://t.co/mDvnkm9h7h