Zonder technologie staat alles stil!

De titel bij de video hierboven zegt het net andersom: “Technology Moves!”. Dat is vanuit marketingoogpunt natuurlijk ook veel beter want positief geformuleerd. Maar een Nederlandse titel is natuurlijk ook wat waard.
Ik denk dat het filmpje voor zich spreekt. Het probeert uit te leggen waarom technologie van belang is, hoe divers technologie is en daarmee ook hoe belangrijk het is dat er mensen voor een vak in de technologie kiezen.

Ik zal de disclaimer niet vergeten: het is een promotiefilmpje dat gemaakt is door/voor mijn werkgever. Maar mijn huisgenoten hoorden het filmpje zonder dat ze dat wisten en ook hun spontane reactie was “goed filmpje”. En dat vond ik ook. En daarom verwijs ik er hier naar.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Zonder technologie staat alles stil! http://t.co/6XHV6NASGl via @ICTOblog en @Fontys

trackback

[…] De titel bij de video hierboven zegt het net andersom: “Technology Moves!”. Dat is vanuit marketingoogpunt natuurlijk ook veel beter want positief geformuleerd. Maar een Nederlandse titel is natuurlijk ook wat waard.  […]

Bernard
9 jaren geleden

Mooi filmpje. Duidelijke link naar de zeven werelden van Bèta Techniek zonder daar de nadruk op te leggen. Video is ook opgenomen op betaprofiel.nl.