Wat heb je allemaal niet gemist tijdens de CES 2014

Tja, het zal je werk maar zijn: als journalist naar de CES in Las Vegas moeten. Als gebruiker van een RSS-lezer is die week vreselijk, want het is zo’n week dat elk zichzelf respecterend technologieblog dezelfde aankondigingen de wereld in stuurt.
De heren van Harwareinfo TV waren er ook en in bovenstaande video van ruim 20 minuten staan ze stil bij de belangrijkste ontwikkelingen die ze dit jaar tegen kwamen.
Veel aandacht voor TV’s, o.a. voor TV’s die zich kunnen ‘krommen’ en natuurlijk met resoluties van meer dan simpel High Definition. Was het een paar jaar geleden nog een speciaal apparaat waarvoor je bij SURFnet moet zijn om te kunnen zien, tegenwoordig is 4K en 5K al te koop, waarbij 4K steeds betaalbaarder wordt. En natuurlijk ‘wearables’, veel slimme armbanden en dergelijke. Nadat ze in het begin lang bij de TV’s stil staan, schakelen de heren een tandje bij voor de rest van de devices. Geen slecht overzicht, maar wel duidelijk dat je niet echt veel gemist hebt als je van dit overzicht uit gaat. Het zijn geen wereldschokkende zaken wat mij betreft.

Wil je liever ook een overzicht van een paar minder ‘gangbare’ gadgets horen, kijk dan ook eens naar het overzicht van Computeridee:

Gelukkig kunnen we nu weer gewoon terug naar de ‘normale’ aankondigingen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Wat heb je allemaal niet gemist tijdens de CES 2014 http://t.co/MIiofDbtzq