Dé manier om eindelijk genoeg van “Happy” te krijgen?

24hoursofhappy Ik moet bekennen dat ik “Happy” van Pharrell Williams tamelijk grijs draai / gedraaid heb (voor zover dat kan met audiostreams via Spotify). En ook nu, na toch zeker een half uur, zie ik de rest van de familie om me heen nog niet geërgerd reageren als hij wéér een keer van vooraf aan start.

Dus of 24hoursofhappy.com nou écht dé manier is om genoeg te krijgen van het liedje, dat weet ik nog niet. Maar kan er vast aan bijdragen.
Om te zien wat de site doet, kun je het beste gewoon even een kijkje nemen. Het is een videoclip van 24 uur, met steeds verschillende personen en locaties waarbij gezongen/geplaybacked/gedanst wordt op de muziek van Happy. Je kunt door de klok bladeren, je favoriete fragment/tijdstip delen, of gewoon zo vaak luisteren als je aan kunt. 🙂

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Dé manier om eindelijk genoeg van “Happy” te krijgen? http://t.co/ga2c2iJZkB via @ICTOblog >>> ik krijg er toch echt niet genoeg van hoor 🙂