nov 222013
 

2013-11-22 20.13.24 Toen ik 10 dagen geleden over Bittorrent Sync schreef gaf ik aan dat de iPad/iPhone app nog niet echt uitontwikkeld was. Zo hadden ze de “Openen in…” functionaliteit nog niet geïmplementeerd. Vandaag is er echter een update uitgekomen waarmee dat wél kan. En daarmee kun je ook andere bestanden (bijvoorbeeld videobestanden) die je met Sync vanaf een PC synchroniseert naar je iPad ook openen in de daarvoor geschikte applicatie.

Het werkte lekker snel via mijn interne netwerk en voor mij is het nu in ieder geval een manier die ik eens een tijdje uit ga proberen om (met name) video’s die ik op mijn laptop download (denk bijvoorbeeld aan de video’s die ik download voor de Statistiek MOOC die ik volg) op mijn iPad te krijgen. Nice.

Je kunt de applicatie hier downloaden, de app voor iOS staat hier.

nov 222013
 

24hoursofhappy Ik moet bekennen dat ik “Happy” van Pharrell Williams tamelijk grijs draai / gedraaid heb (voor zover dat kan met audiostreams via Spotify). En ook nu, na toch zeker een half uur, zie ik de rest van de familie om me heen nog niet geërgerd reageren als hij wéér een keer van vooraf aan start.

Dus of 24hoursofhappy.com nou écht dé manier is om genoeg te krijgen van het liedje, dat weet ik nog niet. Maar kan er vast aan bijdragen.
Om te zien wat de site doet, kun je het beste gewoon even een kijkje nemen. Het is een videoclip van 24 uur, met steeds verschillende personen en locaties waarbij gezongen/geplaybacked/gedanst wordt op de muziek van Happy. Je kunt door de klok bladeren, je favoriete fragment/tijdstip delen, of gewoon zo vaak luisteren als je aan kunt. 🙂