Vanavond MOOCJam over MOOC Framework

MOOC_Framework Vanavond vindt er een zes uur durende “MOOCJam” plaats. Een Jam is een asynchrone, getypte, online discussie. Het idee is (zo lees ik op de website) dat mensen komen en gaan afhankelijk van hun eigen schema. Er zullen regelmatig updates online gezet worden zodat mensen bij kunnen lezen voordat ze actief beginnen te participeren in een van de onderwerpen.
Het tijdschema staat hier, helaas voor ons Nederlanders, wij zitten op GMT+2 dus start om 18:00 uur en einde om middernacht.
Behalve een toelichtend filmpje van George Siemens staat er ook al het nodige leesmateriaal vooraf klaar en natuurlijk een concept van het MOOC Framework.

Ik ben benieuwd. Ik heb al even een account aangemaakt en zal vanavond proberen in ieder geval een deel van de Jam te volgen. Ik vind het een tamelijk gedurfd concept, pittig ook om gedurende zo’n lange periode ‘levend’ te houden maar toch enigszins in goede banen te leiden. dus ik hoop zowel iets van de inhoud als de werkwijze te kunnen volgen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Vanavond MOOCJam over MOOC Framework http://t.co/fBzFFxCBkG

trackback
7 jaren geleden

Vanavond MOOCJam over MOOC Framework http://t.co/WIGLCP1bQH via @ICTOblog