Geinig: Google Agenda aansturen met Lego

Of het heel praktisch is, dat valt nog te bezien, maar innovatief is het wel. Het idee wordt ook in de video uitgelegd, maar in woorden: dit team gebruikt een groot bord waar ze met legoblokjes voor elke persoon kunnen aangeven met welk project ze bezig zijn op een bepaald moment. Door er een foto van te maken en die te mailen naar een speciaal daarvoor ingericht mailadres wordt de Google Agenda automatisch aangepast.

Helaas werkt het (natuurlijk) niet de andere kant op. Dus als je niet fysiek in de buurt van het bord bent, dan kun je wel in de Google Agenda een wijziging plaatsen, maar die wordt dan niet op het bord doorgevoerd. Is ook wel wat op te verzinnen (een robot op basis van een Raspberry Pi of zo), maar dat zal wel iets voor versie 2.0 zijn.

(getipt door Gigaom)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Geinig: Google Agenda aansturen met Lego http://t.co/hyWzb15Ka1 via @ICTOblog