Daar zijn ze dan….de augmented reality proefschriften op papier

Proefschriften Toen ik met de steekwagen van de dienst Onderwijs en Onderzoek over het TU/e terrein naar de drukker liep was ik nog bang dat ik een veel te grote steekwagen bij me had. Nou…dat bleek wel mee/tegen te vallen. Tien zware dozen stonden voor me klaar.
Proefschriften Proefschriften Proefschriften
Dat werd dus twee keer heen en weer lopen (een auto gaan regelen had op dat moment net zoveel tijd gekost) om ze bij ons gebouw te krijgen waar ze in de enveloppen moeten (mét stellingenblaadje, boekenlegger met uitnodiging en routebeschrijving). Vandaag stond er erg veel overleg op het programma, dus zijn ze nog niet op de post gegaan. Dat moet even wachten tot volgende week woensdag (gebouw is maandag en dinsdag dicht). Maar dan gaan ze ook echt de deur uit.

Test AurasmaDe eerste tests met Aurasma op het fysieke boek (dat had ik tot vandaag immers niet) werkten net zo goed als op de digitale versie. Ook die filmpjes worden volgende week afgerond.
Zou ik daarmee dan het eerste augmented reality proefschrift geproduceerd hebben? (Kan het me eigenlijk niet voorstellen, maar weet iemand dat?)

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
11 jaren geleden

Chapeau. Van harte. Ik kan me geen proefschrift met AR herinneren. Maar ik zal m’n collega’s een vragen.

trackback

Daar zijn ze dan….de augmented reality proefschriften op papier http://t.co/XDFEk8EWBY

Jeroen Clemens
11 jaren geleden

van harte Pierre
klinkt allemaal heel interessant
je bent vast de eerste 😉

Wilfred Rubens
11 jaren geleden

Mijn collega Stefaan Ternier wijst me op het proefschrift van Daan Dohmen over e-Health:
http://twicsy.com/i/aMqnQc
http://twicsy.com/i/vV7VNc