HP probeert het nog maar weer eens met een tablet

HP-Slate-7 Ze kochten Palm voor $1,2 miljard, kondigden een Windows tablet aan, toen een WebOS tablet en draaiden die na 6 weken alweer de nek om. Die Windows versie van de Slate 500 heb ik nooit gezien. Nee, HP is nog niet echt heel succesvol gebleken als het gaat om tablets voor de consumentenmarkt.

Maar ze proberen het nog maar eens een keer. Dit keer met de HP Slate 7. Die zal in april in de VS voor $169,- op de markt komen. Hij krijgt een 1,6 GHz dual-core ARM Cortex-A9-chipset en een FFS+ LDC-scherm hebben van 7 inch met een resolutie van 1024×600. Er zit 1GB RAM in en 8GB opslag (niet veel), uit te breiden via microSD. Het apparaat krijgt een VGA camera aan de voorkant en een 3 megapixelcamera aan de achterkant. Het apparaat gaat draaien op Android 4.1 (Jelly Bean) bij de lancering met een paar HP-specifieke aanpassingen, zoals de mogelijkheid om vanuit applicaties te printen.

De belangrijkste reden van het vermelden is om er aan te denken om in april te checken of hij ook écht op de markt komt. En voor hoelang. Ik ben op zijn minst sceptisch.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

HP probeert het nog maar weer eens met een tablet http://t.co/HKeAP5JGYw