Laat je huis bouwen door een Quadcopter


Via tested.com kwam ik bij bovenstaande (lange) video van een onderzoeksproject dat vorig jaar in Frankrijk uitgevoerd is. Daarbij plaatsen een aantal quadcopters in totaal 1.500 blokken op elkaar om een ‘gebouw’ te vormen. Op de site van de onderzoekers vind je voorbeelden van hoe dat er in het groot uit zou kunnen zien:
111214_ViewInside_29
De blokken zouden dan complete woonunits zijn, een beetje zoals CitizenM haar hotels samenstelt. De toren zou dan niet zes meter hoog worden zoals in het filmpje, maar 600 meter hoog (en geschikt zijn voor 30.000 inwoners) Dat vergt echter natuurlijk wel dat de quadcopters een stuk groter en krachtiger worden uitgevoerd. Maar het concept is interessant.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Laat je huis bouwen door een Quadcopter http://t.co/GPtcVgfD