Bluetooth afstandsbediening voor je iPad

Eigenlijk is het jammer dat de Kensington afstandsbediening (die écht geen 55 euro meer hoeft te kosten, meer de helft daarvan) die ik altijd in mijn tas heb zitten het altijd doet. Want dan had ik deze Satechi Bluetooth Smart Pointer meteen besteld. Een andere reden is waarschijnlijk ook dat ik meestal mijn laptop gebruik en niet mijn iPad bij het geven van een presentatie. Want met de iPad kan mijn Kensington afstandsbediening niets, terwijl de Satechi daar weer wél mee overweg kan. En gezien het filmpje van Andreas Ødegård die hem voor Pocketables.com getest heeft, ook nog heel goed ook.

En ik zal ook eerlijk bekennen dat ik alleen een beetje baalde van de verzendkosten die er nog bij bleken te komen. Die bedragen namelijk $36,- en dan wordt de genoemde $44,99 opeens $80,99 incl. verzendkosten. Nog steeds geen megabedrag, maar toch. Hoe dan ook: bekijk de video en beslis voor jezelf. Of je nou je iPad vanuit de badkuip wilt kunnen bedienen of de blits wilt maken tijdens een presentatie. Zo te zien kun je met de Satechi beiden voor elkaar krijgen.

p.s. Hij werkt, via Bluetooth ook gewoon samen met je Macbook, PC of Apple TV 3 (helaas niet de 2!), maar ik vond voor dit bericht de combi met de iPad interessanter, want daar kende ik nog geen alternatief voor.

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Nice: Bluetooth afstandsbediening voor je iPad http://t.co/e9AXz89U #gadget #ipad #bluetooth

trackback

Bluetooth afstandsbediening voor je iPad http://t.co/mTxWsreI

trackback
11 jaren geleden

Bluetooth afstandsbediening voor je ipad….! // http://t.co/jQ8iPnSl

4gekken
4gekken
11 jaren geleden

Dit ziet er wel grappig uit.

trackback

Bluetooth afstandsbediening voor je iPad http://t.co/2FBvtguh